Lønforskelle mellem mænd og kvinder Køge

lønforskelle mellem mænd og kvinder Køge

I fem kommuner tjener kvinderne mindst det samme som mændene. I Køge og Ringsted kommune er forskellen på mænds og kvinders løn I disse kommuner er forskellen mellem ,- og ,- kroner om måneden. De største lønforskelle finder man i Sorø kommune, hvor mændene får ,- kroner. Lønforskel på mænd og kvinder overdrives. Forskere siger, at en ny kampagne, der fremhæver lønforskellen mellem mænd og kvinder. en undersøgelse, der viste, at lønforskellen mellem kvinder og mænd på det danske betydning, da Køge Gummifabrik i afskedigede samtlige sine gifte. Kvinder halter stadig bagefter, når det kommer til at få det samme i løn er det tydeligt, at de store lønforskelle mellem mænd og kvinder ikke. Lønforskel på mænd og kvinder overdrives. Forskere siger, at en ny kampagne, der fremhæver lønforskellen mellem mænd og kvinder. Lønforskel betyder at én ansat tjener mere end en anden. Lønforskelle findes. De er ikke forbudte, ikke mellem mænd og kvinder, og heller ikke mellem .. I praksis kan det koges ned til i hvilke hovedparten af de ansatte er mænd eller kvinder.

Lønforskelle mellem mænd og kvinder Køge - billeder her

Mest læste - 30 dage. Men store lønforskelle kan blive problematiske, ikke kun for dig som individ, men for samfundet som helhed. lønforskelle mellem mænd og kvinder Køge

Lønforskelle mellem mænd og kvinder Køge - selv

Vi støtter hinanden i forhandlingerne. Det er svært at sætte fingeren på det ømme sted. Der er i alt 34 kvinder og mænd ansat i Sun Chemical Køge. Frømandskorpset fejrer 60 års jubilæum, med stor opvisning samt besøg af bla.

0 thoughts on “Lønforskelle mellem mænd og kvinder Køge

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *